Ontdek Curaçao

Word verliefd op de parelwitte zandstranden, adembenemende duiklocaties en het kleurrijke straatbeeld van Curaçao. Kies voor een vakantie Curaçao en doe hetzelfde als wat de inwoners al generaties lang doen: Relaxen!

Bon Bini, oftewel welkom op Curaçao!

Prachtige witte stranden

Curaçao heeft talloze mooie stranden, richting Westpunt vind je nog echt de natuurlijke parelwitte stranden, wil je meer de drukte opzoeken dan kan je naar Mambo Beach of Jan Thiel baai. Tip: we raden je echt aan om een auto te huren om al deze pareltjes te bezoeken. Dit kan uitstekend bij SJ Car Rental en hier hebben wij zeer goede ervaringen mee!

Wij hebben onze favoriete strandjes voor je op een rij gezet. Lees verder

Vele bezienswaardigheden

De grote bezienswaardigheden zoals een bezoek aan het Christoffelpark met een klim naar de top, een bezoek aan het National Sheta boka park of een boottocht naar het idylische Klein Curaçao. Een bezoek aan de historische stad Willemstad met de beroemde pontjesbrug mag zeker niet ontbreken. Daarnaast beschikt Curaçao over vele musea en oude landhuizen met een rijke historie. Lees verder

Eten

Op Curacao kan je heerlijk eten! Met je voetjes in het zand, of gezellig in de stad met live muziek. Van luxe restaurants tot heerlijk lokaal eten. Of je steekt lekker de grill aan op het terras van Casa di Barrio en bereid een heerlijk stuk Lomito! Onze favoriete eet tentjes lees je hier.


Activiteiten Curaçao